Newsletter

Producători

Livrarea Produselor

Orice comanda plasata pe Aer-Rece.Ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa.

 

Durata Livrarii

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta pana la adresa de destinatie.

 

Derularea Comenzii:

  • Lansarea comenzii (telefonic sau direct pe site) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj prin care va fi confirmata inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, va rugam sa verificati disponibilitatea produsului, oferita pentru informare chiar in pagina de prezentare a acestuia. Informarile sunt: "din stoc", "cere info", "in curand" sau chiar "indisponibil" (pentru o perioada nedeterminata). In toate aceste situatii, Aer-Rece va depune toate eforturile pentru a va onora comanda, comunicandu-va cel mai scurt timp posibil;
  • Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari aer-rece, va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului;
  • Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, imediat dupa confirmarea comenzii.

 

 

Modalitati de livrare

Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului si a facturii fiscale.

 

Livrarea produselor

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. Pentru o protectie mai buna a produselor, aer-rece va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.

 

 

Costuri de Livrare

Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea totala a produselor. Costul de transport variaza de la 30 RON (cu TVA) in functie de diferiti factori.

 

 

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari aer-rece  va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0.00 RON
Total 0.00 RON

Coş Plăteşte

Linkuri

Director Web dYr.ro Director web Sitez

Media

Mc